WEES ER ALS EERSTE BIJ!

Eigenaar worden van een legendarisch stukje PowNed-content? Schrijf je in op onze Pinklist en wees er als eerste bij om je rijk te handelen in onze PowNFT’s!

1000+ NFT's op de roadmap

Neem deel aan de ontwikkeling

NFT’s zijn hot.

En omdat we wel van een geintje houden en onze fans graag mede-eigenaar maken van hun favoriete PowNed-content, dachten we: fuck it, we gaan dit gewoon doen!  

Wat is een NFT?

Een Non-Fungible Token is een certificaat voor een digitaal item gelinkt aan de blockchain. Bijvoorbeeld digitale kunst, originele versies van virale video’s, memes of zelfs reaguursels, en kan worden verkocht als NFT.

Op de Blockchain

NFT’s staan dus op de blockchain, net zoals je gefaalde crypto-investeringen. Maar deze keer ben jij er op tijd bij, voor de lancering! 

BEKIJK DE

COLLECTIE – 01

POW'S

Beroemd en berucht; onze felroze microfoon is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. We zijn er trots op en presenteren je in deze collectie de vetste en gekste variaties.

KWANTITEIT: 3000 - 6000 +-
FASE: 01

COLLECTIE – 02

GEKKIES

Van complotgekkies tot grefo-gekkies, van beursgekkies tot seksgekkies… In deze collectie vind je fragmenten met de leukste, gekste en grappigste figuren die ooit voor onze camera verschenen.

KWANTITEIT: 300 - 600 +-
FASE: 02

COLLECTIE – 03

AANVALLEN

Opgefokte bontkraagjes, doordraaiende aso-diplomaten en andere korte lontjes… In deze collectie maken we fragmenten beschikbaar met onze mooiste en hardste confrontaties ooit.

KWANTITEIT: 30 - 60 +-
FASE: 03

Hoe PowNFT's werken:

Neem deel aan de ontwikkeling

Voordat wij duizenden plaatjes en stukjes video van jouw favoriete PowNed-content beschikbaar maken willen wij jouw input. Met deze campagne testen wij jouw interesse en zullen wij je later meenemen in het proces van zowel de creatie als minting van de PowNFT’s. 

Schrijf je in op de Pinklist

Krijg als eerste toegang tot deze drop. Iedere NFT is uniek, er is er dus maar één van te pakken.

Mint jouw PowNFT’s

Sta je op de Pinklist? Dat sta jij vooraan bij de eerste drops. Een exclusieve kans om jouw favoriete PowNed-classics en virals als eerste te pakken.

~
95
Miljoen

NFT's wereldwijd

~
8
Miljard

Waarde NFT markt

~
6
Duizend

PowNFT's op lancering

“Als mijn PowNFT’s naar de maan gaan trakteer ik mezelf op een schandalig luxe vakantie met een privéjacht waar Jeff Bezos nog een puntje aan kan zuigen. Oh hééérlijk!” 

Mark baanders, Verslaggever / Slijptol

Waarom een PowNFT kopen?

Kans op een Lambo?*

NFT’s worden geregeld voor recordbedragen doorverkocht. Er is dus een kans dat jouw PowNFT’s in de toekomst flink meer waard worden en jij straks wegrijdt in een vette Lambo*. 

*Krijg je dus niet bij aankoop van een PowNFT pannenkoek.

Je steunt PowNed!

Naast je eigen wallet help je ook omroep PowNed een handje. Zo kunnen we in de toekomst nog meer mooie content produceren! Een mogelijke astrominale win-win dus. 

PowNFT – Roadmap

Voordat wij de NFT’s definitief ‘minten’ en op de blockchain zetten bieden wij je de kans om je in te schrijven voor de PowNFT Pinklist. 


De NFT’s zullen samen met jouw input als Pinklist Member worden gemint. Alléén Pinklist members zullen hier toegang tot krijgen. 


Op een nog onbekende datum zullen de PowNFT’s de markt op gaan. De vorm hiervan zullen wij op een later moment aan je bekend maken. 


Multi Layer Image
Multi Layer Image
Multi Layer Image
Multi Layer Image

Schrijf je gratis in op de PowNFT Pinklist.

Als Pinklist member krijg je als eerste toegang tot de NFT’s en blijf je op de hoogte over alle ontwikkelingen. 

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Interessemeter *
0 100
Vetste collectie *
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed

© PowNed 2022

Please wait